سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به حق برایتان می گویم : بنده نمی تواند خدمتگزاردو پروردگار باشد و هرچه بکوشد، باز یکی را بر دیگری ترجیح خواهد داد. همچنین خدا دوستی و دنیا دوستی، برای شما جمع نخواهد شد . [عیسی علیه السلام]
ارزش نیوز

مانع تراشی بر سر راه دولت مکتبی، چرا؟

 مقام معظم رهبری در سخنرانی مهم شان در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی درباره تحرکات و چالشهایی که دولت نهم با آن روبه رو است، فرمودند: «همان گونه که در آغاز سال اعلام شد، دشمن برای ناکارآمد جلوه دادن دولت مکتبی و حامی ارزشهای اسلامی در پیشرفت اقتصادی کشور مانع تراشی می کند.»(1)

سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری که برای دومین بار در سال جاری بیان می شود، به برنامه حساب شده و طرحی هماهنگ در جهت ناکارآمد جلوه دادن دولت ارزشمدار و سنگ اندازی در برابر تصمیمات انقلابی آن اشاره دارد. برای مقابله با این طرح هماهنگ شایسته است ابتدا دلایل مخالفت ها و سنگ اندازی ها را بشناسیم، پس از آن با مواد و اصول طرح مذکور آشنا شویم و در نهایت، با شناخت احزاب و گروهها و شخصیتهای طرح، با توطئه ها و نقشه های آنان به مقابله برخیزیم. رهنمودهای مقام معظم رهبری در این موارد بسیار راهگشا و روشنگر می باشد.


الف) مخالفت با دولت مکتبی، چرا؟

1. پایبندی به ارزشهای اسلامی و انطباق کامل شعارهای دولت با مبانی اسلام، انقلاب و امام(ره)


رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با طلاب و روحانیون مشهد از عمق اهداف شوم دشمنان پرده برداشتند و فرمودند: «علت دشمنی ها چه کسانی که در داخل و چه در خارج هستند، همین است که رئیس جمهور به طور صریح به این ارزشها اظهار عشق و علاقه می کند. در داخل نیز برخی نگاه می کنند آن جایی که این ارزشها پاس داشته می شود کجا است تا به آن حمله کنند و هر خط و حرکتی که علیه ارزشها باشد این افراد آن را دوست دارند.»(2)


معظم له دورهِ ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد را از دوره های کم نظیر دوران انقلاب دانستند و فرمودند: «شعارهای دولت و مسؤولان و اهداف تعیین شدهِ آنان کاملاً با مبانی انقلاب و با مبانی اعلام شدهِ امام عزیز ما منطبق است»،(3) «خوشبختانه یک دولت مردمی و پایبند به ارزشهای دینی سر کار است؛ خود رئیس جمهور با شیوه و منش مردمی، با ساده زیستی، با دلبستگی کامل به ارزشهای اسلامی، با شجاعت و اعتماد به نفس، در میدان کار و تلاش است.»(4)


طبیعی است همه کسانی که با تحقق انقلاب اسلامی و رهبری های حضرت امام(ره) منافعشان به خطر افتاده و سالهای متمادی پس از انقلاب نیز با به کارگیری صدها قلم به مزد داخلی، تهاجم گسترده ای علیه امام(ره) و راه ایشان به کار گرفته اند، از این که پس از 28 سال از انقلاب، دولتی بر سر کار آید که مهمترین دغدغهِ آن اجرای منویات حضرت امام(ره) باشد، به شدت عصبانی شوند و برای مقابله با آن از هیچ توطئه ای فروگذار ننمایند.


2. تغییر شعارها


از مهمترین دلایل مخالفت با دولت احمدینژاد، احیای شعار «عدالت طلبی» و تبدیل آن به یک گفتمان مسلط در کشور است. در دوران برخی دولتهای قبلی شعارهای توسعه، حقوق بشر، آزادی، مردمسالاری، سکولاریسم، پلورالیسم، گفت و گوی تمدنها و ... گفتمان رایج کشورمان را تشکیل می داد. مسؤولان امر چنان این شعارها را برجسته می کردند که گویا ایران یک کشور لائیک و اروپایی است! مقام معظم رهبری با انتقاد ازبرخی کسانی که از جهتگیری اسلامی دوری می کردند، فرموده اند: «در این 27 سال بعضی از مسؤولان نظام اسلامی را دیده بودیم که خجالت می کشیدند یک حکم اسلامی یا یک جهت گیری اسلامی را صریحاً به زبان بیاورند.»(5)


ایشان ضمن مهم ارزیابی کردن شعارهای پیشرفت و آزادی و مردم سالاری فرمودند: «نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجهِ دو، کمکم در مقابل ارزشهای دیگر به فراموشی سپرده شود ... اما با عدالت محور بودن یک دولت، این خطر از بین می رود یا ضعیف می شود.» ایشان، ضمن حمایت قاطع از دکتر احمدی نژاد به سبب طرح شعار عدالت محوری، فرمودند: «ایشان نگذاشت به فراموشی سپردن این شعار بشود یک سنت.»(6)

 

3. کسب اعتماد مردم


کسانی که سالهای متمادی شعار «مردم و مردمسالاری» آنها گوش فلک را کر کرده بود، ولی در عمل امکانات کشور را در اختیار جمع خاصی نورچشمی قرار داده بودند، شنیدن صدای مردم فقیر و بی بضاعت برایشان چندش آور بود. اکنون می دیدند رئیس جمهور با پشت سر گذاشتن بیست و نهمین سفر استانی خود، در آستانه سفر به آخرین استان یعنی سمنان قرار دارد. در مورد این سفرها مقام معظم رهبری فرمودند: «در هیچ جای دنیا چنین صحنه هایی وجود ندارد که یک رئیس جمهور در شهرهای کوچک و بزرگ، مورد استقبال این چنین جمعیتی قرار گیرد و این نمونهِ بارز انسجام میان ملت و مسؤولان است.»(7)


مدعیان مردمسالاری که این صحنه های زیبا و دلنشین را از تلویزیون مشاهده می کنند، به خوبی واقفند چنانچه این روند ادامه یابد و دور دوم سفرهای استانی آغاز شود، دیگر پایگاهی برای آنان باقی نخواهد ماند و در نتیجه زمینه های بازگشت به عرصه سیاسی کشور را از دست خواهند داد. بسیار طبیعی است که این دسته افراد و گروه ها برای از بین بردن پایگاه مردمی دولت، به هر وسیله و ابزاری از جمله آشفته ساختن بازار مسکن و ارزاق عمومی دست یازند.


4. داشتن ابتکار عمل در عرصه های بین المللی و برجستگی در سطح منطقه و جهان


مدعیان اصلاح طلبی که شعار گفت وگوی تمدن های آنان، تیتر اول هر روز روزنامه هایشان بود و در سازمان ملل نیز سال 2001 را به نام آن ثبت کردند و هم اکنون با این عنوان به اقصی نقاط جهان سفر می کنند و در عرصهِ سیاست خارجی و سیاست تنش زدایی منطقه ای و جهانی کمترین توفیق را کسب نکردند، اکنون مشاهده می کنند که دولت جمهوری اسلامی درجهان از یک اعتبار خاص و استثنایی برخوردار است. به تعبیر مقام معظم رهبری، «از لحاظ انعکاس بی المللی، کشور از یک عزت کم سابقه یا بی سابقهای برخوردار است. ابهت نظام اسلامی، عظمت ملت ایران، رسایی و شفافیت اغراض و اهداف جمهوری اسلامی در دنیای اسلام، پیش از همه است وحتی در دنیای غیرمسلمان، امروز عزت و ابهت ملت ما بسیار برجسته است و اینرا همه تصدیق می کنند.»(8)


معظم له در جای دیگری میفرمایند: «امروز دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه های سیاسی - چه درسطح منطقه و چه در سطح بین المللی - سخن او جزو سخنهای پرطرفدار است، سخن او یک سخن شنیدنی است. مسؤولین کشور ما هم در مجامع جهانی، هم مسافرت هایی که به کشورهای دیگر می  کنند، هم در موضعگیری هایی که میکنند، برجسته و شاخصاند.»(9)


روشن است که مدعیان و حامیان گفت وگوی تمدنها که پس از سالها کوبیدن بر طبل این شعار جز منافع شخصی و گروهی ارمغانی برای ملت ما به ارمغان نیاوردهاند، امروز از موقعیتهای دولت نهم در عرصه های بین المللی عصبانی و خشمگین باشند و در حد توان با آن به مخالفت برخاسته و با تبلیغات گسترده در جهت ناکارآمد نشان دادن آن تلاش کنند.


ب) مقابله با دولت با کدام ابزار


1. لجن پراکنی مطبوعاتی


یکی از جنگ های مهم امروز دنیا که با سلاح قلم و زبان انجام می شود، جنگ تبلیغاتی و رسانه ای است که در بسیاری از مواقع از بمب و موشک و هواپیما مؤثرتر است. جنگ تبلیغاتی که در گذشته دور تنها با شایعه سازی و سخنرانی در محافل و مجامع صورت می پذیرفت و مردم را علیه امام زمانشان(عج)، حضرت علی(ع)، حضرت امام حسن(ع) و حضرت امام حسین(ع) بسیج می کرد و یا از طریق آن امام مجتبی(ع) را وادار به صلح می کردند، امروز بسیار پیشرفته تر از گذشته، از طریق صدها رسانه خارجی و داخلی و ده ها روزنامه با یک نوع تیتر و تحلیل صورت میپ ذیرد. این رسانه ها که با آغاز فعالیت دولت نهم بر تعدادشان افزوده شده، بعضاً با کمک دلارهای خارجی، به جوسازی و جنجال علیه دولت نهم مشغولند و شب و روز با اخبار و تحلیلهای زهرآلودشان، ناکارآمدی دولت را تبلیغ می کنند. مع الاسف برخی افراد و گروههایی که در تقسیم بندیهای سیاسی و حزبی در ردیف اصولگرا قرار می گیرند، دانسته یا نادانسته، همان حرف دشمن را تکرار میکنند و به بهانهِ انتقاد از دولت، فضا را نسبت به شخص رئیس جمهور و دولت ایشان تیره و تار میسازند؛ در صورتی که رهبر معظم انقلاب به صراحت فرموده اند: «تبلیغ ناکارآمدی دولت نهم، حتی اگر واقعیت داشته باشد، صحیح نیست، چه برسد به اینکه واقعیت ندارد و غیرمنصفانه است.» (10) لجن پراکنی های مطبوعاتی به گونه ای است که اگر کسی بخواهد اطلاعات خود را تنها از طریق این گونه روزنامه ها بگیرد، فکر می کند ایران در حال سقوط است و امریکا و اروپا برندهِ میدان مسابقه اند!


2. دادن اطلاعات سرّی و فوق سرّی به دشمن


در شرایطی که ایران در حال برداشتن بلندترین گامها برای رسیدن به چرخه کامل سوخت هسته ای است و چند قدم بیشتر تا قله رفیع این فنآوری باقی نمانده، برخی عوامل به ظاهر خودی در مراکز حساس، اطلاعات فوق سری و به کلی سری نظام را به دشمن می دهند تا بتواند دولت را در اوضاع بسیار حساس کنونی دچار بحران نمایند. متأسفانه مشاهده می شود چگونه این افراد، به رغم اعترافاتشان، با فشار سیاسی برخی مراکز قدرت و بعضی از شخصیتهای سیاسی کشور مورد حمایت جدی قرار میگیرند و به حاشیه امن سپرده می شوند تا در همسویی با دشمن، ذره ای تردید به خود راه ندهند! البته دولت نهم به رغم این گونه چالشها با تدبیر و دیپلماسی فعال توانسته است در جهان بدرخشد. چنان که مقام معظم رهبری فرمودند: «امروز از لحاظ انعکاس بین المللی، کشور از یک عزت کم سابقه و یا بی سابقه ای برخوردار است.»


3. ایجاد شوک های اقتصادی در بازار کالا و مسکن


یکی دیگر از مانع تراشی های دشمن در برابر دولت نهم، سنگ اندازی در مقابل تصمیمات اقتصادی دولت و وارد کردن سرمایه های کلان بانک های خصوصی به بازار و بالا بردن قیمت مسکن و آهن آلات و ارزاق عمومی است.همه می دانند که دولت در دو سال گذشته و مجلس هفتم از سه سال گذشته تا کنون نسبت به افزایش قیمت، دیدگاهی منفی داشته و در این چند سال اخیر، کالاها و خدمات دولتی - جز بنزین در سال جاری - افزایش قیمت نداشته اند. از سوی دیگر، دولت همواره کوشیده است با ورود به بازار و وارد کردن کالاهای ضروری مردم مثل میوه، مرغ و تخم مرغ، گوشت، آهن آلات و ... تا حد امکان قیمت ها را کنترل کند یا کاهش دهد؛ ولی طبیعی است مافیای قدرت و ثروت که منافعش در دولت جدید به شدت به خطر افتاده، برای به هم ریختن بازار و احتکار ارزاق عمومی ذره ای تردید به خود راه ندهد و در باب مسکن با به کار گرفتن سرمایه ای بیش از 1200 میلیارد تومان از یک بانک خصوصی و خرید اکثر مجتمع های مسکونی تهران، شوک سنگینی به قیمت مسکن و اجاره وارد سازد!از سوی دیگر دولت را به ناکارآمدی در عرصه کاهش قیمت مسکن متهم نماید که بحمدالله با ضربه سنگینی که دولت با کاهش نرخ بهره به این نوع بانکهای خصوصی وارد ساخت، قیمت آهن آلات، مسکن و زمین به شدت کاهش یافته است. این گونه مانع تراشی ها، تنها مشتی از خرواری است که دشمن و ایادی داخلی، دانسته یا نادانسته، بر سر راه دولت مکتبی نهم ایجاد می کنند.

 
ج) حمایت از دولت چگونه؟


همان گونه که مقام معظم رهبری در جمع اعضای مکتب القران قم فرمودند: «دولتی بهتر و اصولگراتر از این دولت نخواهید دید، همه به آن کمک کنید؛ زیرا هم در عرصه اقتصادی، عزم خود را بر ساختن و عمران و آبادی کشور جزم کرده و هم در عرصه فرهنگی و مبارزه با مفاسد فرهنگی و اجتماعی گام های بلندی برداشته و هم در عرصه مخاصمات جناحی و حزبی وارد عمل نمیشود و جز خدمت و کار برای مردم چیز دیگری نمیشناسد.»


ملت عزیز ایران اسلامی باید به این نکته توجه داشته باشند که حل مشکلات بزرگ در مدت کوتاه نشدنی است، به ویژه آنکه مافیای ثروت و قدرت سنگ اندازی میکند. ملت ایران باید برای حل مشکلات با حمایت همه جانبه از دولت احمدی نژاد باقیماندهِ راه را با قدرت و درایت بپیمایند و در این راه و این مبارزه بزرگ، ذره ای خستگی به خود راه ندهند؛ چرا که کوچکترین عقبن شینی در این مسیر، خسارتهای جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.

 



پی نوشت ها
1. جام جم، 1/3/86
2. سایت رجانیوز
3. در جمع اعضای دولت، 6/6/85
4. سخنرانی درجمع مردم گرمسار
5. پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، 6/6/85
6. سخنرانی در تاریخ 8/6/84
7. دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با رهبری، 7/3/85
8. در جمع اعضای هیأت دولت، 6/6/85
9. حرم رضوی، 1/1/85
10. روزنامه کیهان



  • کلمات کلیدی :
  • ارزش خبر ::: شنبه 86/3/19::: ساعت 3:5 عصر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 25
    بازدید دیروز: 315
    کل بازدید :355127

    >> درباره خودم <<
    ارزش نیوز
    مدیر وبلاگ : ارزش خبر[984]
    نویسندگان وبلاگ :
    یاور[0]


    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    ارزش نیوز

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<



    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<